Македонија
27. May 2024 - 19:41

Во прекин сообраќајот на патот Весилево - с.Градошорци поради сообраќајка

Сообраќајот на магистралниот пат Василево-с.Градошорци од 18:15 часот е затворен во двата правци, а возилата се пренасочуваат по стариот пат.

Како што соопштуваат од АМСМ, прекинот на сообраќајот е поради случена сообраќајна незгода.