Живот
29. October 2015 - 12:10

Во Гватемала се роди прасе со човечка глава!

Во Гватемала жителите на селото Санта Круз Ел Чола останале вчудовидени и шокирани кога од 11-те прасиња кои дошле на свет едното имало човечка глава!
 
Тие се убедени дека за овој случај се виновни вонземјани, односно дека чудните светла на небото над селото придонеле за ова чудо.
 
Деформираното прасе стана ТВ-ѕвезда во Гватемала, а жителите на ова село го опишуваат како „мешавина од човек и нешто што личи на вонземјанин“.
 
И покрај популарноста на ова чудно суштество, локалните ветеринари  велат дека за изгледот на прасето најверојатно е крива генетската мутација или загадената околина.
 
Погледнете...