Македонија
3. February 2016 - 18:54

ВМРО-ДПМНЕ:Офицерскиот дом во Битола нема да биде продаден

Офицерскиот дом во Битола нема да биде продаден и тоа беше јавно соопштено уште пред неколку дена, наведува ВМРО-ДПМНЕ во реакција на изјавата на дополнителниот заменик министер за информатичко општество и администрација Александар Кирацовски кој претходно изјави дека до Владата поднел барање да ја поништи продажбата на домот. 

Според ВМРО-ДПМНЕ, Кирацовски побарал да се донесе одлука која беше јавно објавена уште пред неколку дена.

- Кирацовски по трет пат се обиде да покаже дека нешто работи, и по трет пат ни тој самиот не знае што сакаше да каже, наведува во реакцијата ВМРО-ДПМНЕ.

Ново на Сител