Македонија
21. August 2017 - 12:54

Велија Рамковски привремено пуштен од затвор

Некогашниот сопственик на А1 телевизија и на дневните весници „Време“, „Шпиц“ и „Коха“, Велија Рамковски, по речиси седум години поминати во затворот „Идризово“ денеска привремено е пуштен на слобода.

Рамковски кој издржуваше 13-годишна затворска казна, е пуштен на привремен отпуст поради лекување. 

Информацијата за привременото ослободување на Велија Рамковски ја потврди и неговото семејство.