Џет-Сет
8. November 2017 - 22:22

Вака изгледала Ајшеѓул од „Мојот син" пред операциите

Убавата Ајшеѓул или актерката Бурчин Терзиоглу во младоста. Вака изгледала ѕвездата на Мојот син пред операцијата на носот.