Живот
16. September 2015 - 19:54

Ужасни пластични операции: Овие девојки се хорор на две нозе!

Овој видео клип ќе ви ги покаже сите ужаси на пластичната операција. Човечкара Барбика, Кен, преголеми гради, задници, премногу се...
 
Ова е навистина многу лошо, погледнете и самите.