Македонија
5. February 2023 - 14:15

Утре посебен режим на сообраќај во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека на 06.02.2023  во официјална посета на Република Македонија ќе пристгне претседателката на Унгарија, Н.Е. г – ѓа Каталин Новак и поради тоа СВР Скопје - Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на централното подрачје на Град Скопје.

- МВР апелира до сите граѓани учесници во сообраќајот да се почитуваат наредбите кои ќе ги даваат униформираните полициски службеници, стои во соопштението од МВР.