Македонија
24. September 2015 - 9:44

Уште еден продолжен викенд - Понеделник неработен ден

Понеделник, 28 септември е неработен за граѓаните припадници на бошњачката заедница во РМ, кога е Меѓународниот ден на Бошњаците.

Денес пак муслиманите ширум светот го празнуваат Курбан Бајрам, поради шт овој ден за нив е неработен.