Македонија
13. February 2020 - 14:52

УСБ на Кичеец ја вжешти атмосферата во Рекет

Целиот материјал од УСБ стикот на Зоран Милевски Кичеец да се презентира во судница за да се види кој манипулирал, кој нуди Рекет, кој нуди поткуп - ова го побара Катица Јанева кога на ред пристигна доказот кој до обвинителството го доставил веќе осудениот Милевски.
 
Јовановски пак побара да се исклучи јавноста поради разговори кои се од приватен карактер.
 
Инаку во аудио снимките од УСБ-то се разговори меѓу Бојан Јовановски и Зоран Милевски.
 
Зоран Јаневски