Бизарно но вистинито
15. September 2015 - 16:47

Уловиле дива свиња а тоа што го виделе во неа ги шокирало

Оваа дива свиња на прв поглед била како и секој друга, но овие ренџери од Северна Калифорнија се увериле во спротивното а фотографиите ги споделиле на Imgur.
Кога ја отвориле нејзината утроба виделе дека нејзиното месо било покриено со маст во сина боја.
 
Откако фотографиите биле објавени на Imgur,корисникот, GlendilTEK објаснил дека можната причина за сината пигментација е труење со бакар.
Во околината на ранчот каде што била убиена свињата, имало неколку бакарни шахти, но другите диви свињи кои биле убиени таму немале неонски сина маст.