Џет-Сет
17. March 2017 - 13:52

Уловени како се држат за рака: Адам Лабунски фатен со 57 годишната српска пејачка

Македонскиот кандидат во „Пинкови ѕвезди“ е омилен меѓу публиката и жирито, а овој пат Адам Лабунски, кој кога пее сите се држат за глава, е уловен со контроверзната Зорица. Папарацо лов го уловија со Зорица, со која се држеа за рака и бакнаа во образ.