Македонија
3. October 2015 - 14:48

Ученик нападна вработен во средноту училште „Панче Караѓозов“

Во во ЦИК-Скопје, А.А. вработена во агенцијата за обезбедување СГС вчера пријавила дека во кругот на СУГС „Панче Караѓозов“, додека извршувала работни задачи била физички нападната со еден удар во пределот на раката од страна на ученик А.М. (1999) од Скопје. Причина била тоа што ученикот барал да влезе на час, но не му било дозволено бидејќи часот бил започнат.