Македонија
18. October 2021 - 11:19

Убедливо водство на Александар Стојковски во Ѓорче Петров

Според добиените резултати од ДИК, од обработени 73,58 отсто сласови во Општина Ѓорче Петров, кандидатот на градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Стојкоски освоил 6.997 гласови, додека кандидатот на СДСМ, Александар Наумоски освоил 4.703 гласови.