Џет-Сет
8. јуни 2019 - 19:43

Убавата Катарина го покажа трудничкото стомаче

Катарина Ивановска со семејството е на одмор на шпанските острови Мајорка и Менорка. Таа првпат го покажа и трудничкото стомаче. Заедно со сопругот го очекуваат второто дете. Честитки до родителите. 
 
За време на одморот го прославија и вториот роденден за синот Вања.