Живот
11. May 2017 - 20:27

Тие имаат 4 деца: Таа тврди дека се негови, ДНК резултатот ја откри вистината

Маринко Илиќ бил со Даниела 14. години во брак. За времето поминато заедно добиле четири деца, но тој се сомневал дека последните две не се негови. 
 
- Ми рече одам во Германија и ме тужеше за алиментација. На суд реков сите се мои, иако знам дека не се. Тоа го направив заради децата и детскиот додаток. Сепак, тие не се мои, рече Маринко за емисијата ДНК на ТВ Пинк.
 
Даниела од друга страна тврди дека децата се негови. Резултатите од брисот покажале нешто спротивно. Само едно дете е на Маринко.  Ова е приказната:
https://