Живот
15. October 2018 - 12:50

ТЕСТ: Проверете дали денеска би ги положиле најновите тестови за возачка

На секој од нас може да му се случи да се соочи со некој возач кој едноставно не ги познава сообраќајните правила.

Но дали сте за запрашале колку вие ги познавате истите?

Од неодамна целосно се промени системот за полагање тестови за возачки испит, односно истите се полагаат пред компјутер.

За да го тестирате своето знаење, следете го овој линк.