Македонија
17. August 2018 - 17:47

Тешка сообраќајка меѓу селата Чешиново и Облешево, сообраќајот во прекин

Денеска од 16:40 часот сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани е во прекин.

АМСМ јавува дека се случила сообраќајна незгода на потекот помеѓу селата Чешиново и Облешево, поради што сообраќајот се пренасочува.

Засега нема детали за случената сообраќајна несреќа.