Балкан
19. January 2022 - 21:37

Тепачка за крстот во Ботевград, Бугарија | ВИДЕО

На социјалната мрежа Фејсбук објавено е видео од фрлање на крстот во Ботевград во Бугарија.

На видеото се гледа како, иако по крстот скокаат само четворица, едниот од нив успева да влезе во жестотка размена на тупаници со човек од публиката.