Балкан
18. July 2016 - 23:30

Така казнуваат Турците - Протекоа шокантни фотографии

Социјалните мрежи беа блокирани, а ТВ куќите поделени... но сега се појавија фотографии на кои многу добро се опишува состојбата во Турција. 

На Интернет се обавени фотографии за кои тврдат дека станува збор за уапсените турски војници кои дел се само по долна облека, а дел се соблечени до половина. 

Меѓутоа има и такви кои тврдат дека не станува збор за турски војници туку за уапсени Курди.