Балкан
11. January 2017 - 20:03

Тага во семејството на Новак Ѓоковиќ - Срџан доживеал несреќа

Срџан Ѓоковиќ имаше несреќа во Нов Белград.

Според српските медиуми, Ѓоковиќ во овие лоши временски услови со автомобилот налетал на друг автомобил, по што се оддалечил од местото на несреќата.

Нема повредени, а несреќата се случила на булевар „Зоран Ѓиниќ“.

Засега знаеме дека семејството е мнгоу вознемирено поради случката.