Живот
6. February 2017 - 20:23

Страотна глетка: Тригодишно девојче падна во просторот меѓу возот и платформата

Во еден кинески град се одигра вистинска драма кога едно тригодишно девојче падна меѓу возот и перонот.

Возот требало да тргне, а голем број луѓе притрчале на помош за да го спасат девојчето.

Две храбри момчиња скокнаа под возот за да ја извлечат.

За среќа се добро се заврши.

Погледнете го видеото: