Живот
22. August 2015 - 17:52

Срамота: Погледнете како оваа мајка ја воспитува својата ќерка

Безбедносните камери во една продавница на Флорида снимиле кражба, а за жал овој пат учествувале мајка и ќерка.

Мајката го доведе девојчето до рафтовите и и покажала што да земе.

Погледнете како изгледало тоа: