Живот
1. October 2015 - 15:31

Спасени од пеколот: Три бебиња извлечени од пожар, еве како изгледаат 27 години потоа

На 21 септември 1988 година дојде до страшна несреќа. Еднојајчаната тројка Трае, Џордан и Чендра биле бебиња кога нивната куќа е уништена во пожар.

Нивната мајка загинала во пожарот, а трите бебиња кои спиеле во своите креветчиња се спасени во последен момент.

Имале изгореници од трет степен по целото тело. 30 до 40 отсто од нивните тела била изгорени. Наредните неколку месеци ги поминале во болница.

Но тоа не е најлошото што им се случи потоа:

 

http://www.dailymotion.com/video/x3886gb_3-sestre-koje-su-prezivjele-pak...