Живот
7. March 2017 - 21:20

Сосема неочекуван крај на новата хит серија на Сител

Во серијата која е нов хит на Сител, "Добриот домаќин", ќе се случи вистински пресврт. Ништо нема да заврши онака како што очекуваме на почетокот. На крајот ќе има свадба помеѓу двата лика кои се како маче и куче еден до друг.

Секако, претпоставувате дека се работи за разгалената Јасемин и Сарп.

Останатото погледнете го на Сител.

.