Македонија
30. May 2024 - 20:12

Сообраќајка на патот Битола - Демир Хисар, сообраќајот во прекин во двата правца

Сообраќајот на патот од Битола кон Демир Хисар е во прекин поради сообраќајна несреќа, соопшти попладнево Авто мото сојузот на Македонија. 

Овој патен правец е во прекин од 18:50 часот во двата правци.