Живот
9. March 2016 - 21:36

Со тупаници го реши проблемот: Маж ја најде својата сопруга со љубовникот во кино

На Интернет се појави видео на кое се гледа како еден сопруг ја фаќа својата сопруга во кино со друг маж.
 
Во еден момент сопругот го мавна љубовникот, а во турканицата и двајцата паднаа преку столчињата.
 
Меѓу двајцата мажи застана жената поради кои се тепаа, а откако преварениот сопруг повторно нападна, бидеото завршува.