Бизарно но вистинито
13. April 2017 - 11:05

Со лажица и го вадеа овој ужас од коленото! Оваа интервенција ќе можат да ја гледаат само луѓе со челилен стомак

Овакво непто сеуште не е видено во светот на медицината, а ова е само почеток. На 11:15 оваа видето е целосно лудило.