Свет
18. October 2017 - 13:16

Слушнал некое лупање, па излегол да види што е: Тоа што го здогледал го уплашило како никогаш до сега

Овој човек доживеа нешто што досега сме го виделе само на филмовите. Имено, во раните утрински часови слушнал некое тропање на прозорот. Во тој момент не ни можел да замисли за што станува збор, но кога излегол се изненадил како никогаш досега. 
 
Додека спиел, на прозорот се слушнало гласно лупање кога се разбудил со оглед дека тоа се случило одеднаш и дека било порилично гласно, тој скокнал од креветот и веднаш излегол надвор за да види за што станува збор. 
 
Откако погледнал низ прозорецот видел нешто сосема необично, нешто што го нема ни во хорор филмовите. Почнал да ги трие очите за да се увери дали е реалност или сонува. 
 
Прво видел неколку стршлени на прозорецот, но кога излегол надвор, здогледал цело јато. Тие покрај прозорецот на неговиот дом си направиле огромно гнездо. 
 
Тоа што е интересно е дека гнездото не било во текот на денот, туку  стршлените  гнездото го направиле во текот на една ноќ. Интересно, зар не? 
 
 
Во продолжение можете да видите како изгледа тоа