Македонија
30. March 2016 - 12:43

СКАНДАЛ: Спасовски потпишал, а Јанева гони други лица

Правна неписменост и политичка пресметка.
 
Документите кои ги објави  Прес24 покажуваат дека Оливер Спасовски го потпишал извештајот според кој уништената опрема за која Јанева денеска поведе истражна постапка била неупотреблива и вредна 1 денар, а сепак Јанева гони други лица.