Живот
12. December 2018 - 13:58

Што предвиде Ванѓа за 2019 година: Ќе дојде до економски колапс, а еден моќен претседател ќе се обидат да го убијат!

Слепата пророчица, која го превиде Брегзит, нападот на Кулите близначки и создавањето на ИСИС, предвидела и неколку настани кои би требало да се одиграат во 2019 година.

Баба Ванѓа уште се нарекува Нострадамус на Балканот, поради своите предвидувања, кои изгледа одекнуваат со морничава правилност, пишува британски Мирор.

Таа предвидела и некои круцијални околности за наредните 12 месеци, вклучувајќи го економскиот колапс во Европа и обид за атенат на Владимир Путин.

Таа верувала дека заканите на Путин ќе дојдат од неговиот сопствен безбедносен тим, но не прецизирала дали рускиот претседател  ќе умре.

Прорекла огромен цунами, сличен на оној од 2004 година, ќе ја погоди Азија, додека метеор ќе падне во Русија.

И не само тоа. Таа видела дека Доналд Трамп ќе заболи од мистериозна болест, од која ќе оглуви. Ќе страда и од мозочни пореметувања.