Живот
22. January 2016 - 11:26

Што ги расплака младенците на нивната свадба?

Низ светот постојат многу различни и интересни свадбени обичаи, па таков е и овој од Полинезија.

На интернет кружи интересна снимка од една тамошна венчавка каде во чест на невестата и младоженецот нивите машки пријатели го изведуваат прославениот хака танц.

Снимката од овој „агресивен танц“ и трогателните реакции на младенците го видоа околу 2 милиони луѓе, а клипот е споделен илјадници пати.

И тоа не е без причина, погледнете сами: