Балкан
12. August 2016 - 10:46

Шокантна исповед: Синот тврди дека Аркан е жив!

Сакам Србија да ја знае вистината! Цеца во Аја Напи на пријателите им го претставува како свој вујко. Моите доушници често го гледаат во дворот на вилата, тврди синот на Жељко Ражнатовиќ.

Михајло Ражнатовиќ, најстариот син на Жељко Ражнатовиќ Аркан тврди дека неговиот татко е жив и дека го сменил личниот опис.

Тој ја обвинува вдовицата на Аркан, пејачката Цеца Ражнатовиќ дека на пријателите им го претставува како вујко и дека кон него се однесува како кон роб.

Целата сторија е објавена во печатеното издание на српски Курир.