Македонија
20. September 2021 - 10:47

Шилегов: За рекордно време од 16 дена завршен бул. Крсте Мисирков од Мавровка до мостот Мајка Тереза

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов, на својот фејсбук профил, соопшти дека за рекордно време од 16 дена е завршена реконструкцијата на булеварот Крсте Мисирков. 

-Со вчерашното ноќно бележење на новиот реконструиран коловоз на бул. Крсте Мисирков, овој булевар беше завршен за рекордно време од 16 дена, од потегот кај раскрсницата кај Мавровка до мостот Мајка Тереза, во близина на МАНУ. Ова е уште една потврда дека може да се работи брзо, ефикасно и квалитетно во интерес на граѓаните, порача Шилегов.