Македонија
23. јуни 2022 - 21:35

Се запали вентилација од оџак во центарот на Скопје, пожарот е локализиран

Во центарот на Скопје вечерва се запали вентилација од оџак во зграда, информира за МИА Ѕвонко Томески, командир на скопската бригада за противпожарна заштита.

Пожарот е локализиран и нема опасност, рече Томески и апелираше вентилационите канали да се чистат на време.