Живот
12. September 2015 - 21:46

Се сеќавате на Зорка која никој не сакаше да ја жени? - Денес изгледа вака...

Сигурно се сеќавате на Зорка која не сакаше никој да ја ожени. Сепак, приказната доби вистински пресврт, па откако Зорка се претвори од грдо пајче во лебед, прашањето е, има ли некој кој сега не сака да ја жени? 
 
Инаку, таа наскоро ќе се мажи со своето момче Стефан.