Спорт плус
19. јуни 2017 - 17:09

Се мангупираше против Холи Холм па доби таков нокаут што ја будеа од кома!

УФЦ шампионката Холи Холм ја нокаутираше Бети Кореа која се мангупираше и ја предизвикуваше шампионката.

Погледнете.