Живот
7. April 2016 - 12:39

РОДИТЕЛИ ВНИМАВАЈТЕ: Погледнете колку е лесно да се украде дете!

Постојано ги предупредуваме децата од непознати личности да не земаат бонбони, да не влегуваат во автомобили, станови и слично. Меѓутоа, ова е ситуација каде децата не можат да препознаат опасност и лесно се сложуваат да влезат во возилото.

Ова видео погледнете го со своите малечки: