Живот
15. March 2017 - 12:49

Родила дете а кога дознала кој е таткото почнала да плаче

15- годишна мајка на бебето тврдела дека се сомнева, дека момчето со кого е сега, е татко на детето, бидејќи пред тоа, таа била до друго момче.
 
- Таа беше со овој човек и се омажи.А јас за тоа време сум спиел со неа, а потоа не се знае - рече момчето, кое сега има 15 години, кој е, наводно, таткото на детето, а на прашањето дали би сакал да биде татко на детето, изјави дека би сакал.
 
Мајката на детето раскажа дека таа не знаела дека е бремена. Баба ја приметила, дека била бремена и ја однеле на лекар, а потоа се дознало дека девојката била бремена. Таа и кажала на  бабата од кого е бремена, па баб и ја однела кој дечкото за да си ја земе за жена, но неговото семејство се сомневало дека тој е таткото,и земале  ДНК е да проверат.
 
Екипата на српската емисија„ДНК„ уште еднаш го посетиле семејството и им ги соопштиле резултатите (28- мата минута)
 
Погледнете го видеото: