Македонија
3. January 2019 - 11:30

Редуциран возниот ред на ЈСП „Скопје“

Возниот ред на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ е редуциран поради новогодишните и божикните празници и зимскиот училишен распуст.

В понеделник, на Божик, автобусите од јавниот превоз ќе возат по неделен возен ред. 

Граѓаните повеќе информации за возниот ред можат да добијат во Диспечерскиот центар на 3173-224 и на веб-страницата на ЈСП „Скопје“.