Македонија
9. July 2019 - 12:34

Прес-конференција на премиерот Зоран Заев

Премиерот Зоран Заев во Владата одржува прес-конференција во врска со  видеото објавено на Јутјуб од руските „пранкери“ Владимир Кузенцов (Вован) и Алексеј Столаров (Лексус)