Живот
11. August 2015 - 12:51

Преплашен патник го снимил пожарот во моторот на авионот!

Авион на „Американ ерлајнс“ бил принуден да слета на аеродромот во Филаделфија поради дефект на моторот.

Еден од патниците со мобилен телефон го снимил моментот кога оган почнал да излегува од моторот.

Авионот летал од Филаделфија до Сиетл, а сите 133 патници кои биле на овој лет, се префрлени на друг лет.