Македонија
6. October 2017 - 20:50

Пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ.

Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека возилата што се движат од Скопје кон Петровец се пренасочуваат кај „Пилко“, исто така кон автопат.