Македонија
17. July 2015 - 10:06

Премиерот Груевски на ифтар вечера во пресрет на Рамазан Бајрам

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски придружуван од министерот без ресор задолжен за привлекување странски инвестиции Фурхан Чако синоќа  во пресрет на големиот исламски празник Рамазан Бајрам присуствуваа на ифтар вечера која се одржа во Скопје.