Балкан
24. јуни 2017 - 11:11

Прекршен кодексот за облекување - деколтеа и мини на инаугурацијата

На инаугурацијата на Александар Вучиќ имаше строги правила, како тоа дека сите треба да се облечени пристојно и дека не смеат да зборуваат повеќе од 10 секунди со него, не смеат да го бакнуваат, да претеруваат со алкохол и слично. Сепак, имаше и такви кои не го почитуваа протоколот, па дојдоа со деколте.