Живот
15. December 2015 - 9:24

Пред спиење го сликал автомобилот - Наредното утро не можел да си поверува на очите…

Ако мислите дека нашите зими се ладни и снежни, веројатно никогаш не сте биле во Русија.

Овој човек вечерта го сликал автомобилот. Снегот полека паѓал и тој отишол на спиење.

Следното утро доживеал вистинско изненадување.

Вечерта работите се уште изгледаа нормално…

Но веќе следното утро…

Поглед на околните згради…

Вака изгледаа улиците…

Кога снегот почна да се топи…