Џет-Сет
31. May 2016 - 12:06

Познатиот македонски пејач заврши во прегратките на Индира Радиќ

Познатиот фолк пејач Благоја Грујовски е неуморен кога станува збор за настапи како во земјава, така и надвор од неа, па овој пат настапуваше со српската ѕвезда Индира Радиќ во Белград. 
 
Индира и македонскиот фолкер решија да го овековечат моментот па си направија фотка за социјалните мрежи.