Македонија
15. September 2019 - 16:43

Пожарот кај манастирот Зрзе локализиран - прилепчани ја гаснеле огнената стихија цела ноќ

Пожарот кај манастирот Зрзе локализиран, но во прилепскиот регион се уште се активни уште неколку други пожари.