Македонија
14. February 2018 - 14:40

Пожар во Кисела Вода, гори стан во близина на „Пелагонија“

Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА.

Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ“ и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.