Македонија
2. September 2015 - 19:55

Пожар на Водно, гори кај Теферич

Голем пожар избувна на Водно над Теферич. Од минута во минута оганот со голема брзина се шири.

Очевидци велат дека противпожарни екипи пристигнуваат на местото.

Повеќе информации подоцна.