Македонија
21. July 2015 - 20:47

Пожар на Водно, гори кај Теферич

Избувна пожар на Водно кај Теферич. Според дежурната противпожарна служба, со огнот е зафатен дел од шумата.

Екипите на службата се веќе на терен.